Un câine bătrân şi-a salvat familia, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia (Video)

Un câine bătrân, din rasa pitbull, a dat dovadă de eroism cum numai în filme vedem, în momentul în care şi-a salvat familia de la o posibilă tragedie, după ce a simţit miros de gaze şi a alertat poliţia.

Loading...

Sadie, o căţeluşă din rasa pitbull, în vârstă de 11 ani, trăieşte alături de Sarah Costello şi fiica ei de patru ani în Wetchester, New York.

În urmă cu câteva zile, căţeluşa a fost găsită de poliţia locală, după ce autorităţile au fost solicitate în cazul unui animal care lătra frenetic pe străzi.

Purtătorul de cuvânt al poliției, locotenentul Lawrence Rotta, a declarat: “Câinele a început să fugă, iar poliţiştii l-au urmat mai multe străzi, până în curtea din spate a reşedinţei în care stă”.

Când au ajuns acasă cu patrupedul, poliţiştii au descoperit imediat scurgeri de gaze şi şi-au dat seama că aceasta scăpase special pentru a avertiza oamenii de tragedia care se putea întâmpla. Din fericire, nici Sarah , nici fiica ei nu erau acasă la acel moment.

Ferestrele de sticlă glisante ale casei erau deschise și gardul era spart.

Poliția a înţeles că Sadie a încercat să scape cu disperare din casă şi a plecat să ceară ajutor.

Costello a povestit faptul că Sadie a reușit să iasă după ce a mestecat un dop din lemn pe care stăpâna îl folosea ca să o ţină închisă, când era plecată.

“A fost hotărâtă să iasă cu orice preţ din casă şi să alerteze oamenii. Nu ar fi ieşit niciodată pe acolo, de când o avem nu a încercat să distrugă încuietoarea. Este un erou. Este eroul nostru. Ne-a salvat vieţile. Este emoţionant” a spus Sarah, stăpâna lui Sadie.

După ce Sadie a condus ofițerii de poliție la fața locului, au descoperit o fereastră deschisă la subsol care emana mirosul de gaz, conform Unilad.

Autorităţile au declarat că dacă nu era căţeluşa, o adevărată tragedie s-ar fi putut întâmpla. Ea a fost numită erou de toţi cei care au auzit de curajul şi de fidelitatea ei faţă de stăpânii care o îngrijesc.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!