Un câine ce a dispărut din cauza incendiilor devastatoare din California a fost găsit după 101 zile. Cum a supraviețuit acesta: VIDEO

Kingston, un câine din rasa Akita, și-a regăsit stăpânii, după mai mult de trei luni de la incendiile din California, soldate cu moartea a peste 80 de oameni.

Loading...

Familia Ballejos l-a pierdut pe Kingston în noiembrie, în momentul în care au izbucnit incendiile de vegetație din statul american California care au mistuit aproape 19.000 de locuințe și peste 60.000 de hectare de teren.

Câinele în vârstă de 12 ani a sărit din camioneta stăpânilor săi care și-au părăsit locuința din orașul Paradise, unde focul a făcut ravagii, relatează CNN. Un voluntar al unei asociații de protecție a animalelor l-a găsit pe Kingston duminică. „Când am aflat, aproape că am izbucnit în lacrimi (…) Sunt atât de mândru de el.

Nu-mi vine să cred. Este un adevărat supraviețuitor”, a declarat Gabriel Ballejos, stăpânul patrupedului. Familia a lipit afișe pe stălpi pentru a semnala dispariția lui Kingston și a luat legătura cu mai multe adăposturi de animale.

Câinele a fost, în cele din urmă, recunoscut de o persoană care a văzut anunțul dispariției pe Internet. La sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți voluntari au depistat câinele de talie mare și au instalat o capcană pentru a-l prinde. „Acolo era când m-am dus să verific capcana duminică”, a spus hingher, conform sursei citate.

De asemenea, Madison, un câine din rasa ciobănesc anatolian, a stat o lună în fața ruinelor casei stăpânii sale după incendiile din California.

Deși era vizitat zilnic și i-au fost aduse mâncare și apă, câinele a refuzat să fie dus la un adăpost pentru animalele care au supraviețuit incendiilor 86 de oameni au murit, iar aproape 19.000 de locuințe au fost distruse de incendiul care a izbucnit pe 8 noiembrie 2018 la nord-est de San Francisco.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!