Un câine fără stăpân răsplăteşte bunătatea omului în cel mai dulce mod posibil

Prin inteligenţa şi devotamentul lor, câinii ştiu să-i răsplătească pe acei oameni care îi preţuiesc cu adevărat. Comportamentul lor poate de multe ori să impresioneze prin naturaleţe şi prin reacţiile pe care le au în faţa unor situaţii de o sensibilitate aparte. Este şi cazul câinelui din acest spot, care îşi recompensează binefăcătorul într-un mod care ne lasă fără cuvinte.

Loading...

Filmuleţul debutează cu o situaţie destul de obişnuită care se petrece în faţa unei tonete cu gustări la minut şi unde un tânăr cumpără ceva de mâncare, dar cedează porţia oferind-o unui câine maidanez care îi atrăsese atenţia. O privire fugară a tânărului spre fata care vorbea la telefon în apropiere îl face pe câine să înţeleagă substratul acestei situaţii. Tânărul îi dă câinelui porţia lui şi drept răsplată patrupedul îl ajută necondiţionat în parcare ori de câte ori are ocazia, păstrându-i un loc în parcare sau păzindu-i maşina de alţi intruşi care se apropie de ea.

Cele întâmplate până acum par lucruri normale pentru un câine care doreşte să intre în graţiile viitorului stăpân. Întâmplarea face ca într-o seară când tânărul dorea să urce în maşină pentru a pleca spre casă, în foarte mare grabă câinele îi fură geanta şi fuge cu ea într-o direcţie necunoscută.

De fapt câinele ştia perfect unde voia să îl conducă pe tânăr şi anume în ajutorul fetei de la începutul filmuleţului, care din nefericire rămăsese în pană cu maşina. Întâlnirea celor doi este emoţionantă iar patrupedul îi priveşte cu mult drag pe amândoi aşteptând să fie apreciat pentru intenţia lui.

Chiar dacă acest clip este în realitate un spot publicitar thailandez, concluzionând putem spune că o simplă investiţie îţi poate aduce un mare câştig, iar acest tânăr nu s-ar fi gândit niciodată că oferind o gustare unui câine al străzii, gestul său altruist s-ar putea transforma în timp într-o surpriză cu totul şi cu totul specială.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!