Un câine legat de maşină e târât pe şosea, într-o comună din Argeş

Un câine legat de maşină e târât pe şosea, într-o comună din Argeş. Filmarea a fost făcută miercuri, în Vlădeşti, în apropiere de Câmpulung Muscel.

Loading...

Bărbatul care a postat pe Facebook imaginile susţine că la volanul autoturismului s-ar afla viceprimarul comunei Vlădeşti.

În filmuleţ se vede cum un câine e legat cu o sfoară de gât şi agăţat de un autoturism. Maşina e condusă pe acostamentul şoselei, cu avariile pornite, cu viteză redusă.

Chiar şi aşa, se vede cum câinele încearcă să se opună şi pentru că nu merge singur, e pur şi simplu târât pe picioare, fără niciun fel de milă.

Un californian a trecut prin foc pentru a-şi salva câinele

Imaginile şocante în care bărbatul ignoră pompierii care încearcă să îl oprească şi intră în casa cuprinsă de flăcări au devenit virale. Mai ales că acţiunea lui are final fericit.

Câteva minute mai târziu, omul iese teafăr din foc cu patrupedul în braţe. Când a izbucnit incendiul, americanul s-a grăbit să scoată copiii din casă. A crezut că patrupedul îi va urma, dar s-a înşelat. De teamă, câinele se ascunsese în baie.​

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!