Un câine neajutorat rămăsese blocat într-un troian de zăpadă. Dintr-odată observă Ciobănescul German venind spre el

Atunci când credeau că primăvara îşi croieşte drum către ţara lor, locuitorii din nord-estul Americii au fost luaţi prin surprindere de o năvalnică furtună de zăpadă. Cantitatea mare de zăpadă depusă i-a pus în mare dificultate, blocând în mare parte căile de acces. Chiar şi acest pitbull a fost înspăimântat când a văzut că se află în imposibilitatea de a înainta prin troienele uriaşe de omăt.

După ce furtuna de zăpadă a făcut ravagii în Tannersville, statul New York, acest pitbull, pe numele său Knuckles a rămas captiv într-un troian de zăpadă. Stratul gros de nea îi dădea fiori reci acestui patruped şi îl împiedica să ajungă la stăpânul său, Brian Wagner. Oricât de mult l-ar fi rugat bărbatul să se îndrepte către el, câinele nu se clintea din acel loc.

Ajutorul acestui pitbull a venit din partea bunului său prieten, Kanawha, un Ciobănesc German tare descurcăreţ. Fără niciun pic de teamă, acest patruped a înfruntat nămetii, ştiind că numai aşa va reuşi să îşi scoată prietenul din încurcătură.

Kanawha a bătătorit zăpadă în ambele sensuri pentru a se asigura că pitbull-ul va putea ajunge din nou alături de stăpânul lor. El s-a asigurat apoi că Knuckles îl urmează pe drumul de întoarcere. Cum era de aşteptat Ciobănesc German a primit laude pentru altruismul de care a dat dovadă.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...