Un câine s-a întors acasă după patru ani în care nimeni n-a ştiut de el

În 2013, Molly, un ciobănesc  german din Carolina de Nord, a plecat de acasă împreună cu cel mai bun prieten al său, un căţel din curtea vecină.

Loading...

Văzând că zilele trec şi cei doi nu se mai întorc, Joel şi Carolyn McDonald, stăpânii lui Molly, şi-au pierdut speranţa că îi vor mai vedea.

Aşa că nu mică le-a fost surprinderea zilele trecute, când un câine care semăna perfect cu patrupedul lor şi-a făcut apariţia la uşa casei lor, comportându-se ca un vechi prieten: s-a dus Joel, care stătea pe terasă, şi şi-a pus capul pe picioarele lui, vrând probabil să îl asigure că este chiar el şi nu un alt câine.

“Eram la şcoală şi am primit un mesaj în care îmi spunea că nu o să îţi vină să crezi cine a venit la uşa, iar după vocea soţului mi-am dat seama că se întâmplă ceva. L-am sunat cât am putut de repede şi mi-a spus că Molly este aici”, povesteşte încântată soţia.

Deşi cei doi au simţit că s-a întors Molly ,au vrut să scape de orice urmă de îndoială şi l-au dus la veterinar, pentru a-i citi microcipul instalat în urmă cu nouă ani.

“Nu mă aşteptăm, eram sigură că am pierdut-o definitiv”, a spus ea.

Cel mai probabil, stăpânii nu vor află niciodată pe unde a umblat Molly, dar un lucru este cert – acum se bucură din nou de prezenţa lui.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!