Un câine veghează pe pompieri în timp ce salvează un pui dintr-un puţ

Pompierii bistriţeni au salvat miercuri un pui de câine care a căzut într-un puţ, în staţiunea Colibiţa. Cel care l-a descoperit pe micuţ în puţ a fost un alt câine, care şi-a îndrumat stăpânul spre zona unde se afla patrupedul. Câinele nu s-a mişcat de lângă puţ până când operaţiunea de salvare nu s-a finalizat.

Loading...

Incidentul s-a produs miercuri, la Colibiţa. Un pui de căţel a căzut într-un puţ adânc de câţiva metri, de unde nu a mai reuşit să iasă. Tobby, un alt câine care se plimba prin zonă şi-a îndrumat stăpânul spre puţul în cauză, dându-i de înţeles că un căţel este în pericol.   Bărbatul a început operaţiunea de salvare singur. După ce s-a chinuit două ore să salveze singur puiul, bărbatul a apelat la pompierii de la Prundu Bârgăului, care au reuşit să scoată puiul din puţ în scurt timp. Murdar din cap până în picioare, puiul nu a fost rănit în această aventură.

„Operaţiunea de salvare a fost începută de un trecător din zonă, iubitor de animale, care se plimba cu căţelul său. Cel mai bun prieten al omului a simţit că un alt căţeluş este în pericol şi l-a direcţionat în zonă. Bărbatul s-a chinuit singur două ore, a înlăturat ţeava, dar nu a ajuns la micuţul patruped.

Abia apoi a chemat ajutor şi de aici au continuat pompierii bârgăuani să facă ce ştiu ei mai bine”, notează ISU Bistriţa pe pagina de Facebook.    Câinele care a dus la găsirea celui mic a asistat la întreaga operaţiune de salvare, refuzând să-i părăsească pe pompierii care salvau patrupedul.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!