Un căţel de la adăpost vrea să dea mâna cu oricine trece pe lângă el

Un căţel adorabil de la un adăpost pentru câini fără stăpân vrea să dea mâna cu toată lumea care trece pe lângă cuşca sa.

Loading...

Căţelul se numeşte Speck şi se află la un adăpost din Alabama, SUA. Patrupedul iubeşte interacţiunea cu oamenii şi face orice pentru a căpăta puţină atenţie.

Modul său favorit de a interacţiona este să dea lăbuţa cu cei care trec pe lângă cuşca lui. Speck are doi ani şi se află la adăpost din toamna anului 2018.

„Este modul său călduros de a-i saluta pe trecători. De când a venit la adăpostul nostru, mi-a topit inima. Întotdeauna m-am întrebat cum poate un astfel de suflet frumos să fie lăsat în voia sorţii.

Am ştiut că trebuie să-i facem auzită povestea.” a spus directoarea adăpostului, Desiray Wilder. După ce povestea sa a devenit cunoscută, Speck va fi adoptat.

În sfârşit, căţelul şi-a găsit o familie, care a fost extrem de încântată de modul în care Speck obţine atenţia trecătorilor.Noul stăpân al lui Speck este Mike.

Acesta locuieşte tocmai în New York, la o distanţă de circa 1.500 de kilometri. Din cauza distanţei destul de mari, transportul trebuie să se facă în condiţii puţin mai speciale.

Astfel, o asociaţie care se ocupă de protecţia drepturilor animalelor a intervenit şi îl va ajuta pe Speck să ajungă la noua lui casă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

După zeci de ore epuizante în prima linie a luptei cu COVID-19, medicii din SUA sunt ajutați de un cățel de terapie

Eroii au toate formele și dimensiunile, de această dată, patru picioare și blană, își încep ...

error: Content is protected !!