Un cățel își face de cap și profită de absența stăpânilor! Video amuzant

Au montat o cameră de supraveghere pentru a vedea ce face patrupedul lor

Loading...

Când pisica nu-i acasă,  șoareci joacă pe masă. Acest proverb se potrivește perfect și în cazul acestui cățel. Stăpânii săi au montat o cameră de supraveghere pentru a vedea ce face toată ziua patrupedul lor!

Atunci când este singur, cățelul profită de ocazie și își face de cap, iar pentru a vedea cum se comportă animalul lor, stăpânii au montat o cameră video. Nu mare le-a fost smirarea atunci când au văzut că animalul lor de companie se simțea în casă ca-n al 9-lea cer și făcea tumbe de bucurie.

INCREDIBIL! Uite ce au făcut unul dintre cele mai glam cupluri pentru cățelul lor

Unul dintre cele mai glam cupluri au angajat un „antrenor personal” pentru patrupedul lor, Olive, din rasa cocker spaniel, relatează The Sun.

David și Victoria Beckham l-au angajat Barry Karacostas, un „antrenor pentru căței” apreciat de celebritățile din marea Britanie, pentru ca patrupedul lor să fie într-o formă excelentă.  Familiei Beckham îl plătește pe Barry cu 30 de lire pe oră pentru a se asigura că patrupedul își menține „tonusul”.

Astfel, antrenorul și Olive aleargă zilnic, iar apoi îl pune să facă și antrenamente de tip interval. În plus, bărbatul  a ales o dietă bine gândită şi echilibrată pentru simpaticului cățel, bazată pe legume, carne crudă și oase.

Soții Beckham mai au doi câini din rasa bulldog englez, Coco și Scarlet, dar și un cățel din rasa sharpei, Barnaby.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!