Un cățel maidanez EROU la Alba Iulia. Cum a salvat viața unei femei…

O seară care a început ca oricare altă tură de noapte, s-a transformat pentru Cornel Tomuș și Azorel, câinele care trăiește în curtea firmei unde bărbatul lucrează ca paznic, într-o noapte plină de emoții.

Loading...

Sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, domnul Cornel mânca liniștit în ghereta de la poarta firmei unde lucrează ca paznic. Cina i-a fost întreruptă de lătratul insistent al câinelui Azorel, un maidanez care își duce zilele în zonă.

Cunoscând comportamentul patrupedului și știind că acesta latră doar atunci când vrea să dea de veste, bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă. Paznicul a auzit din direcția unde lătra câinele vaietele unei femei. L-a chemat pe colegul de la o firmă vecină și împreună au trecut strada să vadă ce se întâmplă.

Au găsit o femeie căzută la pământ care abia vorbea și care le-a spus că nu își putea mișca o parte a corpului. Bărbații au sunat la 112 și au solicitat intervenția personalului specializat pentru a-i acorda îngrijirile necesare femeii, aceasta fiind preluată de o ambulanță SMURD și transportată la spital.

„Câinele a simțit că femeia este în pericol și mi-a dat de veste. Lătra și alerga spre partea de drum unde se afla aceasta”, povestește Cornel Tomuș.

„Dacă Azorel nu ar fi lătrat cine știe când ar fi fost găsită femeia. Zona este la ieșirea din oraș, în  weekend și noaptea nu trece lume pe aici, suntem doar noi”, mai spune domnul Cornel.

Tot de la el am aflat că Azorel a fost fătat acum aproximativ 8 ani în curtea firmei și de atunci trăiește tot acolo. Paznicii îi dau de mâncare și se bucură de prezența lui, spunând că le este de mare ajutor în turele de noapte. Pentru fapta sa bună, patrupedul a fost recompensat cu laude, mângâieri și hrana.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Copilul trage de picioare pisica abia adoptată. Reacţia felinei înduioşează o lume întreagă

Prieteni de nădejde pentru micuţii familiei, animalele de companie ne surprind adeseori cu reacţiile lor. ...

error: Content is protected !!