Un căţeluş a supravieţuit după ce “a căzut din cer” VIDEO

O familie din California a adoptat un căţeluş nou născut care a reuşit să supravieţuiască, miraculos, după ce a fost scăpat din gheare de un şoim chiar în grădina lor, scrie Realitatea.net.

Loading...

Elaine Bouschard şi nepotul său, Taylor Callaway, spun că au fost şocaţi atunci când au văzut că un căţeluş “cade din cer”. Au fugit să vadă ce s-a întâmplat şi au zărit un şoim care zbura în cercuri deasupra unui căţel nou născut, pe care l-au salvat.

Cea care l-a adoptat susţine că vulturul probabil l-a “furat” pe căţel de pe un şantier abandonat sau o parcare, pentru că erau urme de motorină pe animal. Mai mult, pe corpul căţeluşului se pot observa încă urmele ghearelor şoimului. Nu se ştie, însă, ce a făcut-o pe pasăre să îi dea drumul căţeluşului, dar noua sa stăpână are o idee: e foarte neastâmpărat şi s-ar fi putut zvârcoli până când şoimul l-a scăpat.

Familia a decis să adopte căţeluşul, pentru că… ce altceva ai putea face când un căţel cade din cer în grădina ta?

“Cred că atunci când Dumnezeu face ca un căţel să cadă din cer la tine în curte, îl păstrezi. Cred că a fost un cadou de Ziua Mamei”, spune femeia din California, pentru că patrupedul a “aterizat” în familia lor pe 13 mai, data la care în multe ţări, printre care şi SUA, se sărbătorea Ziua Mamei.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!