Un frizer deschide în miezul nopţii pentru ajuta urgent un câine: Priviţi ce se ascundea sub blana încâlcită 3 ore mai târziu!

Kari Falla, un frizer pentru animalele de companie din Oviedo, Florida, a ştiut de cum a văzut pe Facebook fotografia unui câine găsit abandonat pe stradă că nu putea aştepta până în dimineaţa următoare pentru a-l îngriji cum se cuvine.

Loading...

Câinele din aceste imagini fusese găsit pe stradă într-o stare deplorabilă, cu blana murdară şi încâlcită, necesitând de urgenţă să fie tuns şi igienizat. Câinele se afla pe marginea drumului şi după cum arăta avea nevoie de îngrijire imediată. Imaginile postate pe o pagină destinată animalelor de companie pierdute dezvăluiau starea deplorabilă a patrupedului.

Kari şi-a deschis uşile la miezul nopţii şi a lucrat timp de trei ore pentru a-i tunde blana câinelui neglijat, oferindu-se voluntar să execute această operaţie în urma apelului de pe reţeaua de socializare care cerea imperativ să se găsească cineva să-l igienizeze şi să-l ţină peste noapte. După ce i-a tuns blana, tânăra i-a făcut câinelui o baie de deparazitare şi de asemenea una hipoalergenică, liniştitoare. Pe lângă toate aceste tratamente, câinele a fost copleşit cu multă dragoste.

„Atunci când un câine are blana încâlcită atât de tare, acest lucru ii poate provoca uneori probleme de circulaţie a sângelui. Nu am putut să-l păstrez pentru noapte şi am căutat pe cineva care ar putea”, a spus Kari Falla, proprietara BGE Grooming.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!