Un gest EMOȚIONANT făcut de o cățelușă pentru puii ei morți a uimit lumea

Acestea ar fi doar câteva dintre motivele care te-ar putea convinge să nu-ți abandonezi niciodată animalul de companie

Loading...

Un geste EMOȚIONANT făcut de o cățelușă pentru puii ei a uimit lumea

În timp ce se plimba cu bicicleta, Paul Skinner a zărit că se mișca ceva în șanț, s-a apropiat și a descoperit un câine ce păzea o pungă, iar ceea ce se afla în acea pungă, l-a făcut pe bărbat să se cutremure.

Așadar, Paul a găsit în pungă patru pui de cocker morți, care păreau să fie născuți cu câteva ore mai devreme. Fără să stea prea mult pe gânduri, biciclistul a anunțat imediat autoritățile care , la rândul lor, au dus cățelușa la un centrul special destinat animalelor abandonate, care ulterior a primit numele Karly.

Cum a ajuns biata cățelușă cu tot cu pui în șanț? Ei bine, foștii proprietari i-au pus puii morți în pungă și au alungat-o. Însă Karly nu și-a abandonat puii, chiar dacă și-a dat seama că erau deja morți, potrivit perfectmedia.info.

Acestea ar fi doar câteva dintre motivele care te-ar putea convinge să nu-ți abandonezi niciodată animalul de companie.

 EMOȚIONANT! Cum a fost salvată o cățelușă dintr-un garaj

Din ce în ce mai mulți salvatori postează în mediul online filmulețe cu animale aflate în primejdie ce trebuiesc ajutate. Indiferent cât de greu le este să facă acest lucru, aceştia nu stau pe gânduri când vine vorba de salvarea unui vietăți aflate în pericol.

Este cazul şi lui Eden, o căţeluşă abandonată de stăpân din rasa Pitbull ce se ascunsese de câteva zile în  garajul unor americani.

Voluntarii au fost chemați să o salveze într-o zi friguroasă şi ploioasă și pentru că vietatea era foarte speriată au folosit o plasă pentru a se asigura că patrupedul nu fuge.

Aşa cum au intuit, prima reacţie a ei a fost să fugă din garaj, însă aceasta a fost blocată de plasa special adusă. Cei doi voluntari, Lisa Arturo și Julie Maigret, au reuşit cu greu să o prindă pe Eden, cum a fost numită ulterior.

În videoclipul atașat acestui material, o puteți vedea pe Eden cum se zbate ca o fiară şi lătra fără încetare, tremurând de frică.

Pentur ca au experiență în acest domeniu, aceştia o lasă să se liniştească încercând să îi câştige înce, încet încrederea. După câteva minute, Eden realizează că aceşti oameni nu-i vor răul şi se lasă mângâiată.

După câteva minute bune aceştia reuşesc să o bage într-o cuşcă specială pentru a o duce la o clinică veterinară pentru a se asigura că viaţa nu îi este în pericol.

Simţind  dragostea celor din jur, Eden se transformă într-o căţeluşă iubitoare, devotată şi recunoscătoare pentru binele ce i-a fost făcut. Finalul este cu adevărat emoţionant!

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!