Un Husky este certat de stăpână pentru că a stricat canapeaua. Reacţia lui a făcut o lume întreagă să râdă cu poftă

Animalele de companie ne fac de cele mai multe ori ziua mai frumoasă prin drăgălăşenia, afectivitatea şi reacţiile lor adorabile. Există însă şi situaţii în care acestea provoacă dezordine şi unele pagube chiar serioase în locuinţă. Este şi cazul acestui câine, care este certat vehement de stăpâna lui pentru că a stricat canapeaua.

Loading...

Blu este un câine din rasa Husky care a intrat la mijloc în urma unui comportament nepotrivit în casa în care locuieşte. Patrupedul a muşcat canapeaua din living şi aşa cum era şi normal, datorită dinţilor ascuţiţi pe care îi are, muşcăturile au lăsat urme serioase.

Stăpâna lui îl ceartă destul de tare încercând să-i dea de înţeles că ceea ce a făcut este un lucru tare rău. Reacţia patrupedului este însă una de tot hazul pentru că ripostează cu multă vehemenţă în faţa stăpânei lui.

Cu cât stăpâna îl apostrofează mai tare, cu atât câinele urlă şi mai tare, vrând astfel să-i arate acesteia că are şi el un punct de vedere destul de convingător în această situaţie. Nu ştim dacă din această conversaţie în contradictoriu lecţia este deja învăţată, însă cu siguranţă pe viitor câinele va fi mult mai atent în ceea ce priveşte stricăciunile pe care le poate provoca obiectelor de mobilier din casă.

Stăpâna îi spune Ciobănescului German că a avut o zi grea, iar răspunsul acestuia este perfect

„Nicio faptă bună nu rămâne nerăsplătită” – această zicală binecunoscută se potriveşte de minune în cazul patrupedului din imagini. El ştie foarte bine ce trebuie să facă pentru a o ajuta pe stăpâna sa să se destindă atunci când aceasta se întoarce obosită de la muncă, însă de fiecare dată aşteaptă ceva în schimb. Nu aţi fi bănuit niciodată însă ce anume!

Unele zile se pot dovedi a fi mult mai extenuante decât altele, iar tot ce vă doriţi să faceţi la sfârşitul lor este să vă relaxaţi, singuri sau în compania celor dragi. Femeia din următorul videoclip cunoaşte prea bine acest sentiment al unei zile grele de muncă, însă din fericire pentru ea va avea întotdeauna un partener de nădejde atunci când ajunge acasă. De îndată ce Baron, un Ciobănesc German, îşi aude stăpâna spunând că a avut o zi obositoare, are o reacţie perfectă.

Nu durează mult până când patrupedul intră în casă şi se întoarce apoi ţinând în gură o sticlă de bere rece. El i-o înmânează femeii epuizate, care îi apreciază cu adevărat gestul. Cui nu i-ar plăcea să fie servit cu o băutură revigorantă la sfârşitul unei zile grele?

Acest câine nu se opreşte însă doar la a-i oferi băutura stăpânei sale, ci şi doreşte ceva în schimbul acestui gest. După ce îi dă sticla, el îi aduce femeii şi bolul său de mâncare. Nu numai că ştie ce vrea să bea femeia, dar, de asemenea, pare că înţelege că un astfel de gest are nevoie de o răsplată pe măsură! Ce mai puteţi cere de la un câine? Ei sunt cei mai buni prieteni pe care îi putem avea vreodată, iar Baron este cel mai bun exemplu în acest sens!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!