Un imbecil aruncă cu pietre în doi câini nevinovaţi – apoi primeşte o lecţie pe care nu o va uita niciodată

Oamenii comit adesea acte de violenţă împotriva animalelor şi chiar împotriva altor oameni fără un motiv anume. Comportamentul acestui tânăr care agresează voit doi câini nevinovaţi este „răsplătit” cu o lecţie pe care acesta nu o va uita prea uşor.

Loading...

Atenţie, videoclipul conţine scene violente!

În această filmare publicată în mediul virtual îl putem vedea pe un tânăr fără tricou care aruncă cu pietre în direcţia a doi câini şi a stăpânului lor. Această atitudine dezaprobatoare se repetă de câteva ori fapt ce are, aşa cum vedem şi în aceste imagini, un rezultat cu totul neaşteptat. Imediat după ce a aruncat câteva pietre înspre cei doi câini din rasa Ciobănesc German, el realizează că nu ar fi trebuit să aibă niciodată acel comportament stupid.

Întreaga scenă este filmată de cineva de la balcon, iar întreg episodul este extrem de şocant. Toţi cei prezenţi la faţa locului nu au avut iniţial nicio reacţie până când patrupezii decid „să ia lucrurile în mâinile lor”. Dacă pentru tânărul agresor aruncatul cu pietre în câini părea o glumă, animalele au reacţionat cu totul altfel. Câinii s-au îndreptat furioşi spre el punându-l efectiv la pământ. Tânărul nu a avut nicio şansă împotriva furiei primului câine, care a fost ajutat rapid de celălalt partener canin.

Agresorul a fost puternic muşcat de cei doi câini. Proprietarul animalelor a încercat să-i îndepărteze pentru a evita daunele suplimentare, dar fără nici un rezultat. Deşi tânărul a suferit răni grave, el a primit o lecţie bine meritată.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!