Un militar focșănean, veteran al teatrelor de operații, și-a făcut un prieten special în Afganistan

Când l-am întâlnit pe acest micuț și l-am luat în brațe, m-am simțit în compania unui prieten vechi, de parcă eram doi tovarăși buni, care se revăd după multă vreme. Suntem două suflete hoinărind pe un tărâm plin de praf, dar el m-a făcut, pentru câteva momente, să mă simt cumva acasă. Prin ochii cățeilor suntem toți oameni buni, să nu îi dezamăgim!

Loading...

Mulțumesc, pui mic, că mi-ai făcut ziua mai bună! Sper că drumurile noastre se vor mai întâlni și peste timp. (Lt.col. Olimpiu Golea, Afganistan) – MApN

Victoriy, EROUL unei familii din Marea Britanie. Uite cum a reușit să alunge HOȚII care i-au amenințat stăpânii

Un câine din rasa labrador retriever s-a dovedit a fi extrem de curajos. Asa după ce a reușit să alunge hoții care au intrat în casă și au început să îi amenințe stăpânii.

Chiar dacă are 12 ani, Victoriy a reușit să alunge hoții care au intrat în casa stăpânilor săi, din Anglia.

Momentul a fost surprins cu ajutorul unei camera de supraveghere instalată de familie. În imagini se pot vedea hoții care se uită la câinele și alergă spre ei. Unul dintre infractori a încercat să arunce cu un obiect în câine, însă animalul nu a fost nimerit.

„S-ar fi putut termina foarte rău, dacă nu ar fi fost Victory. Este eroul nostru și nu vom uita niciodată acest lucru”, a spus stăpânul câinelui.

Până în acest moment oamenii legii nu au reținut nicio persoană, însă polițiștii spun că încearcă să identfice hoții.

Unul dintre membri familiei a spus că incidentul a fost „înfricoșător”. „Cei doi copii erau în casă, iar unul dintre ei era treaz și avea ușa deschisă la camera, în momentul în care a avut loc incidentul”, potrivit Metro.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!