Un Pit Bull paralizat îşi revede stăpânul după 6 luni de absenţă – Priviți momentul când îşi dă seama cine intră pe uşă

Familia Swanson este formată din iubitori de animale care au adoptat de-a lungul anilor mai mulţi câini. Într-o zi, ei au decis ca numărul lor să se mărească cu încă unul, drept urmare au primit-o în casa lor pe Emma, o femelă Pit Bull cu nevoi speciale.

Loading...

Emma are un defect din naştere numit Poliradiculită, pe care l-a dobândit în urma unei infecţii cu toxoplasmoză în uter. Această boală provoacă inflamaţii la nivelul nervilor câinilor şi contracţii musculare.

Cei mai mulţi pui cu această boală mor imediat după venirea lor pe lume, dar în mod miraculos, Emma a supravieţuit şi s-a dezvoltat aproape normal, singurul său handicap evident fiind paralizia membrelor posterioare.

Emma îşi iubeşte nespus familia, dar este foarte apropiată de proprietarul ei, care este ofiţer al Forţelor Aeriene ale SUA. Când a trebuit să plece în misiune pe o perioadă de şase luni, atât Emma cât şi proprietarul sau au fost devastaţi să-şi ia rămas bun.

Când termenul s-a încheiat, proprietarul Emmei s-a întors acasă. Melissa Swanson, soţia ofiţerului, a filmat momentul copleşitor în care proprietarul îşi revede câinii.

Fraţii Emmei aleargă într-un suflet, sărind pe el şi plângând de bucurie. Emma se târăşte de-a lungul holului, neputând să-şi stăpânească entuziasmul. Bărbatul o ridică şi o ţine în braţe în timp ce chipul îi radiază de fericire.

În descrierea videoclipului, Swanson a răspuns la o întrebare pe care mulţi dintre privitori i-au adresat-o: de ce Emma nu foloseşte un scaun cu rotile? Soţia a lămurit lucrurile:

„Emma a avut mai multe scaune cu rotile. Din păcate, ea refuză să le folosească. I-am construit chiar şi unele personalizate. Am colaborat cu mai multe companii pentru a o învăţa să le folosească, dar nu vrea să aibă nimic în comun cu vreunul dintre ele sau cu vreun ham. Aşa a fost dintotdeauna.

Emma nu are nicio idee că este ‘specială’. Ea iubeşte viaţa, aleargă şi se joacă destul de bine de una singură în aer liber. Are doar o mică problemă cu deplasarea pe gresie. Avem covoare întinse special pentru ea peste tot în casă, dar lipseau din hol în acel moment.”

Emma este o căţeluşă adorabilă care-şi iubeşte familia şi nu lasă pe nimeni şi nimic să o doboare. Ea este, de asemenea, preferata proprietarului! Urmăriţi mai jos videoclipul emoţionant care dezvăluie revederea Emmei cu cel care o iubeşte necondiţionat.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Cel mai scump porumbel din lume tocmai a fost vândut cu 1,6 milioane de euro! Licitația a început de la 200 de euro! Ce poate să facă…

New Kim, o femela in varsta de 2 ani, a fost initial scoasa la licitatie ...

error: Content is protected !!