Un pitbull a salvat un copil din mâinile mamei care voia să îl înece. Cum a fost posibil?

Un pitbull a devenit un adevărat erou în Australia după ce a salvat un copil pe care mama lui voia să îl înece.

Loading...

Mama copilului, a cărei identități nu a fost dezvăluită, i-a spus unei prietene că se duce „să își înece copiii” în râul Murray, anunţă Metro. Aceasta și-a luat copii, de 9 ani, şi pe cel de 5 ani și i-a dus în rău unde a încercat să îi bage cu forța în apă.

Băiatul a început să ţipe, iar un pitbull aflat în apropiere l-a auzit şi a sărit în apă atacând-o pe femeie. Astfel, copilul de 9 ani a reuşit să se salveze şi a ajuns la mal. Autoritățile au povestit că mezinul familiei ar fi intrat în apă în timpul agitaţiei create şi a fost luat de un curent, iar trupul lui a fost recuperat la câţiva kilometri depărtare.

Femeia s-a predat poliției care a deschis o anchetă pe această temă. Mama copiilor tocmai fusese eliberată din închisoare.

Rasa de câine considerată PERICULOASĂ își arată cealaltă față. Detalii uimitoare despre DRAGOSTE pură și necondiționată pentru o șansă la viață

Viața Kayliei Fillon, o tânără studentă care face voluntariat un adăpost pentru animale din Philadelphia, SUA, a devenit mult mai interesantă după ce l-a văzut pentru prima dată pe Russ: “Când a venit, era bătut, îi lipseau bucăți de blană, pe coadă și pe urechi. Și era foarte, foarte slab. Stătea într-un colț cuminte, nu făcea nimic, doar se uita la mine. Și atunci mi-am dat seama că trebuie să îl iau cu mine”, povestește Kayla, conform boredpanda.com.

Kayla a intervenit rapid pentru recuperarea patrupedului, în condițiile în care tocmai fusese obligată să eutanasieze câțiva câini care nu mai aveau șanse de supraviețuire.

Pentru că s-a atașat foarte mult de femelă, a doua zi, Kayla a obținut toate documentele necesare pentru adopție.

“Stăteam și îmi făceam temele și a urcat lângă mine, ca să mă ia în brațe. O prietenă a făcut poza și a urcat-o pe Facebook, de unde s-a viralizat foarte repede. Adevărul este că Russ este un câine foarte iubitor”, a mai spus tânăra din America.

Pitbull este o rasă de câini de talie medie creată de americani prin anii 1800, prin încrucișări între Bull Terrieri. Strămoșii săi au fost introduși în SUA de către imigranții Boston-Irlandezi. În ciuda zvonurilor, ei nu sunt agresivi cu stăpânul, dar pot deveni agresivi cu străinii. Blana lor este scurtă, aspră, lucioasă, de diferite culori. Ei sunt dispuși să își apere stăpânul în orice mod, ceea ce poate crea un exces de agresivitate.

I se spune în multe feluri: Pitbull, Pit, Pit Bull, Pit Terrier, Half and Half, Staffordshire Fighting Dog, Bull Baiter Dogs, Old Family Dog (Irlanda), Yankee Terrier (America de Nord), Rebel Terrier (America de Sud). Indiferent de nume, această rasă de câine ramâne un caine loial stăpânului.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!