Un PitBull programat să fie eutanasiat are cea mai frumoasă reacţie când îşi dă seama că merge acasă

Numărul animalelor fără stăpân care sunt condamnate să trăiască pe străzi la limita subzistenţei capătă pe zi ce trece tot mai mari proporţii. Din fericire, nu puţini sunt oamenii cu suflet mare care se gândesc la binele acestor necuvântătoare şi decid să le ofere o şansă la o viaţă frumoasă, lipsită de griji.

Loading...

Acest filmuleţ ne prezintă povestea câinelui Benny, un PittBul care tânjea zi de zi după iubirea unui stăpân. În luna noiembrie a anului trecut el a fost luat de pe stradă şi dus în adăpostul pentru animale „Garden’s Canion Shelter”, acolo unde a aşteptat cuminte ca cineva să îşi îndrepte privirea către el. În caz contrar, urma să fie eutanasiat.

Spre bucuria sa, Crăciunul avea să vină mai devreme pentru Benny, atunci când o familie a decis să îl adopte. Pe data de 10 decembrie, noii săi stăpâni au venit la adăpost pentru a-l lua acasă, iar pentru a obţine o amintire a acestui moment unic, angajaţii adăpostului au surprins în imagini ceea ce s-a întâmplat.

Prima întâlnire cu familia sa adoptivă a fost cu adevărat magică. Deşi la început a privit cu teamă lesa pe care urma să o poarte, bucuria resimţită de aceast patruped după aceea nu poate fi exprimată în cuvinte, dar cu siguranţă se putea citi din comportamentul entuziast al acestuia. Cu o bucurie fără margini el şi-a condus noii stăpâni dincolo de porţile adăpostului, ştiind că de acum înainte viaţa sa se va schimba total.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!