Un poliţist a oprit tot traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş (video)

Un poliţist a oprit tot traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş. Agentul a blocat cu maşina un sens de mers, apoi a coborât şi a reuşit să prindă animalul speriat.

Loading...

Întâmplarea a fost filmată chiar din maşina agentului de poliţie şi a fost făcută publică de Poliţiştii au Umor, pe Facebook.

“Bunătatea nu poartă uniformă”. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat.

Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel! 😊👏👮‍♂️🐕

Un şofer român care livra mâncare pentru animale a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia

Un şofer român de la Amazon,care livra mâncare pentru animale, a furat câinele de 1.000 de euro al unui client, în Anglia.

Levi Pîslea, în vârstă de 22 de ani, a sustras schnauzerul din casa lui Richard Guttfield, scrie The Sun.

Richard și familia sa au fost atât de devastați încât l-au contactat chiar pe fondatorul Amazon, miliardarul Jeff Bezos, înainte ca poliția britanică să îl caute pe Pîslea.

Șoferul a furat-o pe Wilma, schnauzerul familiei Guttfield, de la o proprietate din Barnet, în nordul Londrei.

Richard, în vârstă de 52 de ani, și fiica sa de 18 ani, Emily, au lansat un apel online pentru a o găsi pe Wilma, după ce cățelușa a fost răpită pe 27 aprilie anul trecut, au arătat magistrații de la Curtea din High Wycombe.

Potrivit procurorului, Guttfield se afla într-o anexă cu un prieten și aștepta o livrare de la Amazon.

Familia locuiește într-o casă lungă, iar șoferii de la Amazon sunt rugați, printr-un anunț de la intrare, să lase pachetul pe prispă.

Richard a spus că juca snooker cu un prieten, iar câinii erau în spatele ușilor, în casă.

“Am contactat Amazonul în ziua în care a dispărut, vineri, dar nu am primit niciun răspuns.”, a declarat Richard.

“După patru zile, când sora mea și-a dat seama că nu ajungeam nicăieri, a trimis un e-mail către fondatorul companiei, Jeff Bezos, și i-a cerut ajutorul.”, a continuat păgubitul, citat de Ziarul Românesc.

Francis Souza, managerul de operațiuni logistice pentru coletele FastUK de la Amazon, a spus că Pîslea, atunci când a fost întrebat, a afirmat că nu știe nimic despre lipsa câinelui, însă o aplicație Amazon Flex a trasat pașii șoferului în jurul casei lui Richard.

În cele din urmă, românul a afirmat că a găsit câinele pe șosea și nu știa al cui este. El a spus că a decis să-l ia acasă și să aștepte și să-l predea poliției, în ziua lui liberă.

Pîslea a fost condamnat pentru furt la 12 luni în folosul comunității, cu condiția să efectueze 150 de ore de muncă neremunerată și să plătească despăgubiri de 705 de lire sterline.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!