Un polițist suflet oprește traficul pentru ca un câine șchiop să treacă strada (Video)

Un poliţist din Celiabinsk, Rusia, a cucerit internetul,ajuntand un catel.

Loading...

Acesta a oprit traficul pentru un câine al străzii. În imaginile filmate dintr-o maşină se vede căţelul aşteptând răbdător pe marginea drumului.

Un poliţist de la rutieră intră pe carosabil şi face semn şoferilor să oprească. Părând că ştie exact ce are de făcut, câinele se ia şchiopătând după el, trece strada şi îşi vede de drum.

E un gest normal, a comentat poliţia rutieră din Celiabinsk, adăugând că fără intervenţia poliţistului se putea produce un accident şi bietul patruped putea să-şi piardă viaţa.

Pisoi căzut într-un puț adânc de 6 metri, salvat de pompieri

Operaţiune de salvare cu final fericit, vineri, în judeţul Argeş. Pompierii din oraşul Mioveni au fost chemaţi să salveze un pisoi căzut într-un puţ adânc de şase metri şi cu diametrul de numai 30-40 de centimetri.

Proprietarea puiului de felină a sunat disperată la 112 şi a anunţat că îl aude miorlăind pe cel mic. Ajunşi la faţa locului, salvatorii şi-au dat seama că puţul este prea îngust ca să poată intra după micul blănos.

Cu ajutorul unei cange, la capătul căreia au pus un laţ, au reuşit până la urmă să scoată pisoiul. Extrem de speriat, acesta s-a liniştit abia în braţele stăpânei.

Soarta norocoasă a unui pui de ciobănesc belgian abandonat, găsit apoi de un polițist

De la un pui abandonat în miez de iarnă, la un viitor star al poliţiei din Germania. Acesta este traseul unui ciobănesc belgian găsit de o patrulă de agenți.
Această întâlnire i-a schimbat viața. Un agent l-a adoptat şi l-a trimis la ”şcoala de câini poliţişti”, unde se descurcă grozav.

Anul trecut, într-o zi geroasă de decembrie, o patrulă de poliţie a găsit un pui de ciobănesc belgian, care tremura prins între nişte paleţi. Agenţii l-au luat şi au decis să îl ducă celui însărcinat cu divizia canină a poliţiei din oraşul Flensburg.

Hauke Messer, poliţist: “Poţi să dai câinele cuiva care şi-l doreşte sau să-l duci la adăpost, dacă nu poţi să-l ţii. De ce să-l abandonezi? De ce să-l laşi într-un loc de unde nu poate scăpa. Nu pot să înţeleg.”

Bărbatul a hotărât să adopte jucăuşul animal, pe care l-a botezat Jack. Şi, în scurt timp, şi-a dat seama că noul membru al familiei este potrivit să intre în programul de antrenament al poliţiei.

Hauke Messer, poliţist: “Nu a arătat deloc frică, şi-a dat toată silinţa, a depășit uşor obstacolele. Ce mai făcea? Îmi lua lucrurile şi nu mai voia să le da înapoi. Îi place să stea aproape de mine. Toate astea m-au convins.”

A început antrenamentele de câteva luni, iar rezultatele sunt încurajatoare. În plus, şi-a primit deja insigna de câine poliţist.

Hauke Messer, poliţist: “Jack e special pentru mine datorită personalităţii lui şi poveştii lui de viaţă. E câinele pe care mi l-am dorit întotdeauna.”

Jack va munci însă alături de poliţişti după ce va încheia şi antrenamentul pentru detectarea drogurilor – adică peste un an.

Hauke Messer, poliţist: “Sper să fie sănătos şi fericit ca acum şi să avem numai patrule fără evenimente neplăcute.”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!