Un pui de vidră dormind pe burtica mamei sale este cel mai drăgălaş lucru pe care îl veţi vedea azi

Imaginile surprinse de fotografa Connie Levenhagen în rezervaţia naturală din Golful Monterey, California, sunt magice având în vedere că putem vedea în direct grija şi dragostea maternă a unei vidre pentru puiul ei abia născut.

Loading...

Acest pui de vidră a fost adus pe lume de mama lui la „Great Tide Pool”, un bazin din afara golfului „Monterey Bay Aquarium”. Acum mama lui este foarte grijulie ca puiul să fie în deplină siguranţă. Mama-vidră pluteşte pe spate pe apa golfului, iar puiul ei stă confortabil pe burtica ei îmbrăţişat cu multă dragoste.

Acest tablou de drăgălăşenie şi sensibilitate ne emoţionează profund, mai ales că vorbim de lumea animalelor. Din când când mama-vidră îşi strânge şi mai mult puiul în braţe sărutându-l cu multă afectivitate.

Mama-vidră a căutat refugiu într-un loc mai retras pentru a-l proteja pe puiul ei de alte animale sau de vremea neprielnică. Aceasta îi suflă căldură strângându-l cât mai aproape de corpul ei şi ocrotindu-l cum ştie ea mai bine. Este uimitor cum dragostea maternă are aceleaşi atribute chiar dacă este vorba de un animal şi emoţia pe care o simţim la vederea acestora este impresionantă.

„Vidrele de mare au fost până nu demult vânate aproape până la dispariţie, însă acum populaţia acestei specii de animale a revenit la niveluri constante în zona Monterey Bay, ajungând la aproximativ 3.000 de exemplare.” – mărturiseşte Hank Armstrong, purtătorul de cuvânt al acvariului din Monterey Bay.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!