Un test foarte tare. Animalul pe care-l alegi spune ceva despre personalitatea ta. Încearcă și află.

În funcție de animalul de companie pe care-l alegi, poți afla multe despre caracterul și personalitatea ta. Alege unul dintre animalele din imagine și moi își vom spune niște lucruri despre tine pe care de obicei le ții în ascuns.

Loading...

Noi am ales pisica. Tu ce animal ai ales?

Pisica este simbolul care are mai multe semnificații în dependență de cultura în care este interpretat. Câteva dintre acestea sunt: puterea soarelui și a lunii.

Uneori mai poate simboliza întunericul, șiretlicul, lenea, distanțarea afectivă, înfumurarea, independența și libertatea.

În cazul în care ai ales pisica, tinzi să fii o persoană independentă, dar mereu simți lipsa oamenilor și dorești ca să fii în compania lor, să faceți lucruri împreună.

Nu-ți place să ceri ajutorul cuiva, preferi să muncești singură pentru a obține ceia ce dorești. Totuși îți place să fii răsfățată.

Iepurașul înseamnă luna, noaptea și renașterea. În același timp zodiacul chinezesc spune că iepurele simbolizează feminitate și castitate. Uneori ești o persoană copilăroasă și neserioasă. Intri ușor în panică și când vezi un pericol cât de mic, o ei la fugă. Ești jucăușă și prietenoasă.

Câinele are mai multe înțelesuri pozitive, precum credința, tovărășia, protecția, vegherea și loialitatea. Deseori persoanele acestea dau dovadă de dragoste necondiționată.  În același timp simbolizează soarele focul și vântul.

Îi place viața în jurul oamenilor. Ești o persoană fidelă și nu tolerezi amăgirile în relații.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!