Un ursuleţ koala însetat bea apă de ploaie de pe șosea, într-o zonă pârjolită din Australia (Video)

Un ursuleț koala dintr-o zonă afectată de incendii și secetă a fost filmat când, însetat, bea apă de ploaie de pe o șosea din Australia. A fost prima ploaie abundentă din ultimele luni în regiune.

Loading...

Înregistrarea video a fost făcută de o localnică din statul australian New South Wales, Pamela Schramm, care se ducea cu copiii acasă.

Australianca a oprit și a coborît din mașină când a văzut în mijlocul șoselei un ursuleț koala.

”Am crezut că e rănit și era așa de tăcut. Dar, odată ce m-am apropiat, mi-am dat seama că este bine”, povestește Pamela Schramm.
Ursulețul era, în schimb, foarte însetat. Lingea asfaltul, în încercarea de a-și potoli setea cu apa de ploaie.

”Era așa de însetat, încât nici nu l-am putut da la o parte de pe drum”, spune australianca.
Potrivit Daily Mail, femeia a chemat un îngrijitor, care, atunci când a ajuns în zonă, i-a confirmat că ursulețul este bine.

Când și-a potolit setea, micul koala s-a urcat într-un copac de pe marginea șoselei, iar australianca și-a putut continua drumul. Pe Facebook, ea a transmis și un mesaj pentru șoferii care traversează acea regiune.

”Vă rog, fiți atenți la drumuri. Sunt animale sălbatice care ies să bea apă. E sfâșietor să le vezi așa stresate”, a scris Pamela Schramm.

Australia s-a confruntat în acest sezon cu o serie de incendii devastatoare, dar și cu o secetă acută. În ultimele zile, ploile torențiale au adus speranța localnicilor că incendiile se vor restrânge. În unele zone însă, în continuare sunt focare active.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Cum a aparat viata stapanilor sai, acest caine foarte curajos…

Câinele este cel mai bun prieten al omului, iar acest lucru a mai fost confirmat ...

error: Content is protected !!