Vaca nu se oprea din plâns după puiul ei dispărut, apoi priveşte prin gard şi îşi pierde controlul

Nu contează dacă o mamă are patru picioare sau două, dacă ceva este în neregulă cu puiul ei, totul se năruie în jur.

Loading...

Chiar şi atunci când animalele sunt separate de cei cărora le-au dat viaţă, ele pot reacţiona într-un mod copleşitor, plin de durere şi deprimare.

Acesta a fost şi cazul Karmei, o vacă salvată de personalul adăpostului „Gentle Barn” din Santa Clarita, California.

După o viaţă îngrozitoare, trăită fără pic de afecţiune, o văcuţă pe nume Karma a fost salvată de nişte oameni mărinimoşi. Dacă nu ar fi fost preluată de voluntarii adăpostului „Gentle Barn” biata bovină ar fi ajuns cu siguranţă pe masa de tăiere a vreunui abator.

Cei de la adăpost nu aveau nicio idee că foştii proprietari ai Karmei le-au ascuns faptul că vaca avea un viţel pe nume Rojas, pentru că intenţionau să-l vândă separat după plecarea mamei sale.

Karma a fost distrusă după ce a fost separată de puiul ei şi chiar putea fi auzită plângând şi zbierând toată noaptea căutându-şi puiul. Acela a fost momentul când salvatorii au decis să intervină.

Ştiau că trebuie să-l găsească pe Rojas pentru binele Karmei. Fără să stea pe gânduri, unul dintre voluntari s-a întors la acea fermă şi a reuşit să recupereze viţelul pierdut. Spre bucuria celor de la „Gentle Barn”, foştii proprietari au fost de acord să doneze acest animal, iar reuniunea cu mama sa era acum posibilă.

Când remorca care îl transportase pe viţelul Rojas a ajuns în adăpost, Karma a ştiut instinctiv că puiul ei nepreţuit era în interior. Imediat a început să-l cheme la ea, cu o voce care îţi sfâşie inima. Viţelul, care din cauza stresului şi lipsei de hrană se prăbuşeşte la pământ în repetate rânduri, reuşeşte în sfârşit să-şi revadă mama.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea reuniunea lor incredibilă. Este un exemplu atât de frumos al dragostei de mamă pentru puiul ei.

Reuniunea acestor animale a adus lacrimi de emoţie pe chipurile celor care făcuseră totul posibil. Karma şi puiul său formau din nou o familie şi nimic altceva nu putea fi mai frumos. Înduioşător!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!