Vecinul deschide uşa şi descoperă că fetiţa care lipsea de 2 zile fusese protejată de un câine Pitbull

E greu de imaginat prin ce trece o familie când copilul lor dispare. Este coşmarul oricărui părinte, deoarece îşi imaginează tot felul de scenarii, fără să aibă niciun răspuns.

Loading...

Când Charlee Campbell, o fetiţă în vârstă de doi ani, a dispărut de la casa bunicilor ei, toată lumea a scotocit frenetic zonele rurale din statul Kentucky. Pe măsură ce se întuneca, situaţia devenea tot mai îngrijorătoare.

Era o zi caldă de iunie a anului 2018, când bunica lui Charlee şi-a dat seama că fetiţa dispăruse împreună cu cel mai bun prieten al ei, câinele Penny.

În ciuda eforturilor echipajelor de salvare şi a celor 100 de voluntari care căutau întreaga zonă, trecuseră deja 36 de ore de la dispariţia fetiţei.

Wayne Brown, unul dintre vecini, se afla în casa lui rugându-se ca Charlee să fie găsită în siguranţă, moment în care cu colţul ochiului a observat ceva ciudat.

Ar fi putut fi micuţa blondă Charlee?

Charlee Campbell, care este cunoscută familiei drept „Mo”, dormea când bunicul ei a plecat la muncă în acea dimineaţă. Dar peste câteva ore, când bunica s-a trezit, fetiţa dispăruse fără urmă.

Tot atunci, Beth Campbell, bunica fetei, a descoperit că uşa din faţă era larg deschisă.

Charlee şi câinele ei, Penny, erau de negăsit.

Ofiţeri de poliţie, pompieri şi câini K9 au fost cooptaţi pentru a demara căutările, care au inclus o zonă vastă împădurită din apropierea casei lui Charlee.

Peste 100 de voluntari s-au alăturat căutărilor, dar au trecut aproape două zile şi tot nu existau indicii care să îi conducă către Charlee sau Penny.

Întreaga zonă a fost împânzită cu afişe şi poze ale lui Charlee, care a fost văzută ultima dată purtând pijamale de culoare albastră.

Majoritatea persoanelor din comunitate şi-au oferit suportul pentru căutarea fetiţei dispărute, care a atras atenţia mass-mediei din întreaga ţară.

Dar, după 36 de ore, ceva uimitor s-a întâmplat.

Vecinul Wayne Brown era acasă când a observat ceva în curtea casei sale care i-a atras atenţia.

„Era o fetiţă blondă, plină de zgârieturi, muşcături de insecte şi frunze în păr”, conform spuselor lui Wayne.

El şi-a sunat fiul care din descriere i-a recunoscut hainele şi a alertat imediat poliţia.

În timp ce aşteptau sosirea autorităţilor, lui Charlee i s-a acordat primul ajutor, dar şi apă şi hrană.

Însă povestea a luat în curând o turnură neaşteptată.

Cu doar câteva minute înainte ca Charlee şi Penny să apară pe proprietatea lui Wayne, câinele fusese văzut acasă la bunica Beth.

Beth crede că Penny a stat lângă Charlee tot timpul cât a fost plecată şi s-a asigurat că fetiţa de 2 ani este în siguranţă.

„Acesta este eroul nostru”, a spus Beth, îmbrăţişându-l pe Penny.

Penny nu a venit acasă până când nu s-a asigurat că Charlee este în siguranţă.

Charlee a fost internată câteva zile la „Norton Children’s Hospital” din Louisville pentru a-şi reveni din această groaznică experienţă.

Fetiţa are parte de o mulţime de atenţii alături de familia ei şi chiar şi Penny se bucură de recompense, fiind considerat eroul care a avut grijă de micuţa Charlee.

Natalie Quick, mama fetiţei, a ţinut să mulţumească tuturor voluntarilor şi echipajelor de salvare care au depus toate eforturile în găsirea fiicei sale.

Din fericire, această întâmplare a avut un final fericit, iar Charlee şi Penny au revenit acasă în siguranţă. Câinii sunt creaturi credincioase şi loiale şi suntem siguri că Penny a făcut tot posibilul să o protejeze pe această fetiţă.

Penny şi-a dat seama că cea mai bun prietenă al lui era în pericol şi a refuzat să o părăsească la greu.

Câinii sunt animale cu adevărat uimitoare – Distribuiţi această poveste dacă sunteţi de acord!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!