Veteranul de război vizitează închisoarea însoţit de un câine – Priviţi reacţia patrupedului când o vede pe una dintre deţinute

Câinii schimbă vieţi. Câteodată nu sunt conştienţi de impactul pe care îl produc, dar pentru mulţi, asta face ca lucrurile să fie mult mai autentice.

Loading...

Fără să ştie cât de folositori pot fi şi fără a cere nimic în schimb, ei ne salută fericiţi din pragul uşii, ne iubesc când suntem singuri, uneori ne salvează viaţa şi alteori reuşesc chiar mai mult de atât.

Aceasta este povestea lui Pax, un câine de serviciu care a oferit unui veteran de război cu handicap oportunitatea de a-şi retrăi viaţa şi i-a bucurat sufletul unei deţinute din penitenciar.

În vârstă de 47 de ani, Bill Campbell este un veteran de război care pe frontul de luptă a trecut printr-o experienţă traumatizantă. Familia şi prietenii lui s-au temut de modul în care Bill îşi va continua viaţa, dar, din fericire, bărbatul a avut norocul să întâlnească un câine de serviciu minunat pe nume Pax.

Pax, un câine de serviciu PTSD (specializat în ajutarea persoanelor cu sindrom de stres post traumatic) complet instruit, i-a redat lui Bill puterea emoţională de a-şi continua viaţa după revenirea din război.

Bill îi era atât de recunoscător lui Pax, încât era hotărât să se întâlnească cu femeia care l-a dresat. Astfel, cei doi au făcut o vizită la „Bedford Hills Women Correctional Facility” pentru a o vedea pe cea care a avut grijă de Pax, o femeie pe nume Laurie Kellogg.

Odată ce au intrat în instituţie, Pax a început să aibă un sentiment de nostalgie. Dând energic din coadă şi cu ochii strălucind de entuziasmul de a se afla în penitenciarul în care fusese dresat, câinele şi-a amintit cu multă bucurie de acel loc.

În momentul în care Pax a văzut-o pe Lauri, a alergat cât de repede putea să o reîntâlnească pe cea mai bună prietenă a sa. S-a năpustit plin de entuziasm către Lauri, dar femeia a fost mult mai recunoscătoare să-l revadă pe patrupedul de care avusese grijă foarte mult timp.

Undeva între explozia de bucurie a lui Pax şi sunetul zgărzii acestuia, Lauri şi Bill împărtăşesc dragostea reciprocă şi recunoştinţa de a-l avea pe Pax în vieţile lor.

După o reuniune minunată, Bill a fost condus în încăperea unde deţinutele antrenează câinii de serviciu pe care îi cresc.

Acolo s-a aşezat alături de Lauri, iar câteva clipe mai târziu aceasta a început să plângă explicând cum Pax i-a schimbat viaţa. Se pare că Bill nu era primul care a găsit consolare în compania lui Pax.

Întâlnirea dintre Laurie şi Bill, dar şi revederea lui Pax, a adus lacrimi de fericire şi recunoştinţă pe chipul acestei femei. Ea putea acum să vadă care sunt roadele muncii sale şi putea să se mai bucure puţin de timpul petrecut în preajma acestui minunat câine.

Mulţumim, Pax, pentru că eşti câinele care a schimbat două vieţi, pe cea a lui Bill şi pe cea a lui Lauri!

Distribuiţi această poveste emoţionantă cu prietenii şi familia dacă şi voi credeţi că patrupezii sunt cei mai buni prieteni ai omului datorită devotamentului lor şi sprijinului pe care îl acordă necondiţionat!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!