A rămas blocat cu capul în roata unei maşini, dar după i s-a întâmplat un lucru minunat! Povestea acestui câine te va emoţiona

Un câine din India a rămas blocat cu capul în roata unei maşini. O femeie l-a văzut şi a chemat pompierii care au încercat să îl elibereze pe patruped, potrivit barkpost.com.

Loading...

Pompierii au avut de furcă cu săracul câine. Aceştia au uns cauciucul cu săpun şi ulei ca să-i alunece capul afară, dar nu a funcţionat. În cele din urmă, pompierii l-au scos pe câine folosind unelte electrice.

Din fericire, câinele nu a fost rănit şi un lucru minunat i s-a întâmplat. Femeia care l-a găsit a decis să-l adopte.

Câinele, la fel de stilat ca stăpâna. Al cui este simpaticul patruped?

Andreea Bănică își iubește câinele la nebunie, așa că face orice ca micul patruped să se simtă cu adevărat răsfățat de către stăpâna sa.

Cokie este un cățel care are nevoie de multă atenție din partea întregii familii Bănică, așa că toată lumea se conformează.

În casă sau afară, Cookie este îmbrăcat mereu în hăinuțe la modă, iar coafura este impecabilă. Ultimele fotografii cu simpaticul cățeluș i-au adus o mulțime de aprecieri și de comentarii Andreei, iar artista este extrem de mândră.

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. După ce a activat în trupa Blondy, Andreea a ales o carieră solo, iar soțul ei, Lucian Mitrea, o impresariază.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!