VIDEO AMUZANT! Uite ce face un cățel în fiecare zi în timp ce stăpânii sunt plecați

Un caine din rasa husky a ramas singur acasă câteva ore și, pentru că este foarte energic, și-a găsit o preocupare – golea recipientul de gheață din frigiderul stăpânilor…

Loading...

Cum a procedat? Husky-ul trăgea cu lăbuțele de maneta dispozitivului automat de gheață a frigiderului și apoi mânca cuburile reci..

Stăpanii nu au avut decat sa constate „isprava” cainelui, la intoarcerea acasa, au gasit totusi puterea sa se amuze, distribuind postarea cu filmulețul în mediul online…

Privește și uimește-te cât de abil acest acest husky care golește frigiderul de gheață foarte crocantă și apetisantă!

A fost zărită o specie de câine dispărută de o jumătate de secol!

O haită de câini sălbatici, aceeași familie ca și Dingo australian și câinele cântăreț, specie din care au rămas doar 200-300 de exemplare în lume și toate în captivitate, a fost zărit în natură, la 50 de ani de la dispariția sa de pe fața Pământuli, conform iflscience.com.

15 exemplare, masculi, femele și pui în vârstă de aproximativ 3 până la 5 luni au fost descoperite de cercetători în Noua Guinee. Experții  spun că haita trăiește la altitudini de până la 4.600 de metri deasupra nivelului mării.

Ei au descoperit aceste exemplare datorită unei prelevări de materii fecale, echipa a analizat ADN-ul unei femele, iar rezultatele au confirmat că este vorba de un câine sălbatic original din Noua Guinee. Această specie face parte din aceeași familie ca și Dingo australian și câinele cântăreț de Noua Guinee, din care nu mai există câteva sute de exemplare care trăiesc în captivitate.

Potrivit cercetătorilor, câinele sălbatic dispărut de jumătate de secol este cea mai rară și mai veche specie de canide încă în viață.

SURPRINZĂTOR! Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Și-a botezat lupul cu numele unui PREȘEDINTE: ”Îl compar pe…. cu un lup, iar pe lupul meu cu….”

Când Hysni Rexha, un locuitor din Kosovo, a adoptat patru pui de lup din sălbăticie, nu nu s-a gândit nici măcar o clipă ce nume o să le pună, însă, când a mai crescut, celui mai energic i-a pus numele unui Președinte, informează Reuters.

Hysni Rexha, administratorul unei ferme din Kosovo, a decis ca unul dintre aceste mamifere sălbatice extrem de periculoase să se numească Trump: ”Am şi alţi lupi, însă acesta are multă energie în tot (ce face) şi este foarte deştept”, a povestit Hysni Rexha.

Hysni Rexha, care se consideră un practicant al medicinii veterinare holistice, se autointitulează Lup Alfa şi l-a numit pe Trump adjunctul său.

”Îl admir pe (preşedintele) Trump, are multă energie, dă ordine, este un om curajos, de aceea l-am botezat (astfel) pe lupul meu, pentru că şi el face aceleaşi lucruri. El nu îi imită pe ceilalţi; are stilul său propriu şi îşi urmează misiunea”, a declarat kosovarul.

Conform unor sondaje, multe persoane din Kosovo şi-au botezat copiii cu numele lui Klinton în semn de respect pentru fostul preşedinte Bill Clinton, care a jucat un rol cheie în intervenţia NATO din 1999 împotriva Serbiei, ce a condus la declararea independenţei Kosovo, mai notează sursa citată.

”America fost cel mai important susţinător al nostru în timpul războiului… nu am avut un alt mod pentru a mulţumi SUA decât să-mi numesc lupul Trump. Îl compar pe Trump cu un lup, iar pe lupul meu cu Trump”, a mai spus Hysni Rexha.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!