VIDEO Pisica în criză de identitate: se crede câine şi asmute patrupezii vecinilor. Cum a apărut felina pe CNN

Imagini cu o pisică care latră pe un geam au fost făcute celebre de către postul de televiziune CNN. Felina a fost filmată chiar de proprietarul acesteia.

Loading...

O filmare cu o pisică ce latră pe geam a apărut în iunie 2011 pe postul de televiziune CNN.  În imagini, realizate chiar de stăpânul pisicii, se vede cum felina latră la oamenii de pe stradă şi la câinii vecinilor, iar când realizează că stăpânul ei o filmează sunetele pe care le scoate se transformă treptat în mieunat.

„E o pisică ce are o criză de identitate. Serios. (…) Când îşi dă seama că e prinsă de stăpân începe să miaune“, spune prezentatoare emisiunii de la CNN.  „Felina care crede că e un câine de pază“, o completează o doamnă din studioul emisiunii.  Ştirea a fost prezentată la CNN pe 22 iunie 2011 cu titlul „Pisica face ham!“ şi are circa 512.000 de afişări.

Instinct de mamă. Cum şi-a salvat o tigroaică puiul abia născut, care respira cu mare greutate

Un video cu o femelă tigru din Insula indoneziană Sumatra, specie din care mai sunt câteva sute de exemplare, a fost vizionat de circa 46 de milioane de oameni. Tigroaica a născut doi pui, iar unul nu a respirat bine în primele minute.

Un video, din vara lui 2015, cu naşterea a doi pui de tigru din Sumatra a fost transmisă live la o grădină zoologică din Australia şi filmat de BBC Earth. 46 de milioane de curioşi au urmărit înregistrarea în care mama-tigru îşi linge puiul ca să-i stimuleze plămânii, după cum se explică şi în video.

Potrivit goodfullness.com, tigrul din Sumatra este o specie pe cale de dispariţie – mai sunt 400-600 de tigri din Sumatra în sălbăticie. De aceea, activiştii de mediu sunt foarte atenţi cu fiecare exemplar şi au monitorizat atent naşterea tigroaicei.

„Nu putem risca ca tigrul de Sumatra să dispară ca verii lor din Bali şi Jawa (n. r. insule din Indonezia)“, au afirmat îngrijitorii de la zoo. Aceştia au fost uimiţi de perseverenţa tigroaicei care nu s-a oprit din linsul puiului până când acesta nu a respirat singur.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!