Videoclipul în care un tânăr protejează câinele fără stăpân de ploaia torenţială face înconjurul lumii

Actele de cruzime şi abuzurile asupra animalelor generează indignare în rândul tuturor celor care le iubesc şi le respecta drepturile. Există însă şi cazuri când gesturile de solidaritate ne fac să ne redobândim încrederea în umanitate.

Loading...

Luke Carlin, un tânăr de 19 ani, se afla în timpul programului la un magazin alimentar din Belfast, Irlanda de Nord. La un moment dat el a observat un biet câine ce era legat de un stâlp şi care se străduia din răsputeri să reziste ploii torenţiale.

Stephen McIntosh, un şofer care se afla în apropiere, a văzut situaţia şi a filmat gestul lui Luke cu telefonul mobil. Ulterior, a publicat videoclipul pe reţelele de socializare exprimându-şi admiraţia pentru ceea ce făcuse tânărul.

Luke a acoperit câinele cu haina sa. Nu a părut deloc deranjat de faptul că se va uda până la piele pentru a proteja animalul neajutorat ce statea legat de stâlp.

Videoclipul a devenit viral pe reţelele de socializare, impresionând mii de oameni din întreaga lume. Luke a povestit presei locale ce s-a întâmplat mai exact în luna august a anului trecut:

„Lauren McCarten, o colegă de-a mea şi cu mine am văzut câinele, aşa că am decis să-l protejăm acoperindu-l cu o haină. Lauren a fost cea care l-a eliberat apoi şi l-a adăpostit de ploaie. “

Habar nu aveau ca cineva filma în tot acest timp întreaga acţiune. Dar Stephen, care a fost martor la eveniment, a dorit să înregistreze momentul emoţional şi să-l împărtăşească tuturor iubitorilor de animale.

„A fost incredibil cât de repede s-a viralizat videoclipul şi chiar nu mă aşteptam. Dar cred că acest lucru demonstrează cât de mulţi oameni apreciază un act autentic de bunătate, indiferent de ceea ce se întâmplă”, a spus Stephen.

Conducerea supermarketului în care lucrează cei doi tineri a aflat despre gestul de bunătate făcut de Luke împreună cu colega sa, Lauren McCartan, şi a decis să îi recompenseze cu premii şi cărţi cadou.

Un reprezentant al companiei a declarat pentru presă: „Reacţia rapidă a lui Luke şi a lui Lauren de a proteja un prieten cu patru picioare lăsat în ploaie este exact genul de atitudine pe care o promovăm tuturor angajaţii noştri şi suntem extrem de mândri de amândoi”.

Cei doi tineri au câştigat admiraţia tuturor şi cu siguranţă gestul lor merită să fie aplaudat şi împărtăşit de către toţi iubitorii de animale!

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Ajutor INEDIT în plină pandemie: Un câine îi aduce alimente zilnic vecinei sale, care nu poate ieși din casă

Câinele este cel mai bun prieten al omului, oferind un exemplu pur de dragoste, sacrificiu, ...

error: Content is protected !!