Vroia să ia acasă un câine pe care l-a găsit pe stradă, dar când a văzut ce scria pe zgardă ia spus să plece. Iată ce mesaj avea câinele pentru cei care-l întâlneau.

Nu se spune degeaba că cel mai bun prieten al omului este câinele. Câinii sunt minunați chiar și atunci când cerșesc mâncare, când trag de lesă sau când îți sar în poală când nu te aștepți.

Loading...

O femeie a povestit pe internet cum a cunoscut un câine frumos, dar tare obosit. Motivul epuizării sale l-a aflat mult mai târziu.

“Un câine adult se tot învârtea pe lângă poarta curții mele. M-am uitat peste gard și am observat că avea lesă, era bine hrănit și îngrijit. Se vedea că aparține cuiva. S-o fi rătăcit?

Am deschis poarta, l-am mângâiat pe cap. Era cuminte. A intrat în curte vesel și s-a dus țintă către un colț al casei unde aveam, pe jos, o pernă mare pentru pisicile mele. S-a făcut covrig și s-a culcat imediat. O oră mai târziu a lătrat la poartă, i-am deschis și a plecat.

A doua zi povestea s-a repetat. A venit în fața porții. I-am dat drumul în curte. A dormit vreo oră și a plecat. Situația s-a repetat câteva zile la rând.

Curioasă din fire, am scris un bilet și i l-am băgat sub zgardă. Am scris: Aș vrea să aflu cine este stăpânul acestui frumos câine și să îl întreb daca știe că în fiecare după-amiază doarme la mine în curte.

A doua zi câinele s-a întors pentru a dorimi iar în curtea mea. Sub zgardă avea un alt bilet. Pe el scria: Acest cățel trăiește într-o casă cu 6 copii, doi dintre ei au sub 2 ani. Cred că încearcă să prindă câteva ore de somn în curtea dumneavoastră. Mâine, pot să vin și eu cu el?”

Tânărul s-a gândit că-l va putea ajuta să-și găsească stăpânul său, astfel s-a uitat la zgardă, de obicei acolo e scrisă vreo adresă sau număr de telefon în caz că animalele se rătăcesc.

Numele tânărului este Tyler Wilson, acesta a văzut un câine pierdut și a hotărât să-l ajute să-și găsească stăpânul. Iată ce scria pe zgarda animalului:

“Dew este numele mei, îmi place să vagabondez, nu sunt pierdut. Spune-mi să plec acasă.” Wilson, s-a jucat un pic cu animalul după care ia spus să plece acasă și câinele l-a ascultat și a îndeplinit ordinul care fusese dresat.

Câinele deja este cunoscut de toți locuitorii din apropiere, mereu îl văd prin străzi și magazine. Seara se întoarce întotdeauna acasă pentru a se odihni.

Stăpânii îl lasă să umble singur pentru că mai are un GPS pentru siguranță, astfel sunt siguri că nu-l vor pierde cu atât mai mult că este un câine învățat și cunoaște pe toată lumea.

Povestea lui Dew a inundat internetul, el a devenit celebru în toată lumea, nu doar în orașul său. Toți se bucură mult când au ocazia să se joace cu el.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!